Social Media Quick Scan

01 februari 2017

De afgelopen jaren hebben wij veel Social Media accounts gezien die voor verbetering vatbaar waren en zijn. Of waar nog veel meer uit te halen was en is.


Daarom hebben wij een Quick scan voor de Social Media profielen ontwikkeld. 
Waarbij wij op meer aspecten, afhankelijkheden en onderdelen letten en deze meenemen in de scan. Een scan die volledig op afstand zonder inmenging en belasting van je medewerkers/collega’s kan gebeuren.  

De score is natuurlijk een middel en geen doel op zich. Maar door diverse aspecten en onderdelen hier aan te stippen en deze te beoordelen ontstaat er meer inzicht en overtuiging dat hier ook veel meer uit te halen is. En daar doen we het voor, accounts die volledig, aantrekkelijk, actueel en slim zijn ingericht en opgezet.
Social Media Quick Scan

Meer nieuws